BSV-spiller søger til udlandet

Efter halvanden sæson i BSV skifter playmakeren Allan Damgaard til en udenlandsk klub til sommer.

Arkivfoto

Håndboldspilleren Allan Damgaard forlader Bjerringbro-Silkeborg (BSV) efter indeværende sæson.
    
Det oplyser BSV i en pressemeddelelse.
    
30-årige Damgaard skiftede til BSV i januar på en to og et halvt år lang kontrakt, men så lang tid fortsætter han ikke hos danmarksmesteren. I stedet søger han mod udlandet igen.
    
Inden skiftet til BSV spillede Damgaard for HSV, men den tyske klub gik konkurs og efterlod Damgaard uden en arbejdsgiver.
    
 - Det har altid været en barndomsdrøm at spille i udlandet. Det kapitel fik vi åbnet, da vi flyttede til Hamburg, men vi fik aldrig lov til at skrive kapitlet færdigt selv.
    
- Eventyret brænder stadig i mig, så jeg vil rigtig gerne ud igen. Det er ganske enkelt en barndomsdrøm, jeg gerne vil opfylde, inden karrieren er ovre.
    
- Det er ikke et fravalg af Bjerringbro-Silkeborg, men et tilvalg af et nyt udlandseventyr, siger Damgaard.
    
Allan Damgaard, der er bror til landsholdsspilleren Michael Damgaard, vandt i foråret DM-guld med BSV. Blandt andet derfor har han været en stor succes i klubben, siger BSV's cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen.
    
- Allan har været en ligeså stor gevinst, som jeg havde håbet på. Vi havde kort tid til at integrere Allan i foråret, men han var en vigtig del af, at vi sluttede sæsonen på et meget højt niveau og med at vinde DM.
    
- I denne sæson har Allan så fået lejlighed til at vise sig endnu mere frem, siger Peter Bredsdorff.
    
/ritzau/