Trods coronakrisen: Ejendomsmæglerne har godt gang i salget

EDC Poul Erik Bech i Viborg sælger masser af huse trods coronakrisen. Nu drømmer de at blive byens mest kendte ejendomsmægler.

Der handles stadig med huse i stor stil, selvom flere erhverv lider under coronaen. Hos EDC Poul Erik Bech i Viborg, mærker ejerne i hvert fald ikke krisen kradse.

- Det går rigtig godt og vi har haft et super godt år, både salgsmæssigt, indtjeningsmæssigt og omsætningsmæssigt. Så boligmarkedet har det godt, fortæller Jan Rind Andersen, som er medejer af EDC butikken i Viborg.

Jan Rind Andersen har sammen med Louise Bæch Kristensen købt sig ind i butikken i Viborg for fem år siden. Siden da har de to ejendomsmæglere både vundet årets vækstbutik og en titel som årets ledere i EDC Poul Erik Bech.

- Det er meningen, at butikken her skal ekspandere og blive større, og det syntes Louise og jeg var en spændende proces at være medejere i, forklarer Jan Rind Andersen.

Nu har de vokset sig store nok til nye lokaler. Lige nu er de ved at istandsætte nye lokaler på Nytorv i Viborg.

Analog markedsføring

For at gøre ekstra opmærksom på forretningen, så bruger de flyers, som de har fået en pensionist til at aflevere i alle postkasser i Viborg.

Mere Fast Arbejde: Anika og Peter Bøgelund Jakobsen har bygget en af landets største cykelforretninger op i Silkeborg

- Jeg har været rundt i hele Viborg inden for byskiltet, der var 5100, så det har taget en måned at cykle rundt med dem, fortæller Steen Mortensen, der fungerer som picoline for EDC Poul Erik Bech.

En metode, som flere måske ryster på hovedet over i dag, hvor mere og mere markedsføring foregår digitalt.

- Analog er faktisk ikke gået af mode endnu, selvom mange måske tror det, det handler bare om at ramme kunden på det helt rigtige tidspunkt, fortæller Jan Rind Andersen, som er medejer af EDC Poul Erik Bech forretningen i Viborg.

Og buddet, som afleverer de mange flyers, føler sig da også overbevist om, at hans ture gør en forskel.

quoteVi vil rigtigt gerne blive større, men også mere kendte i byen.

Louise Bæch Kristensen

- Jeg lagde mærke til, at efter jeg havde delt flyers ud i et sommerhusområde, hvor vi ikke havde været før, at så var der efterfølgende en masse sommerhuse til salg i avisen, så der tror jeg helt sikkert, det har gjort noget, fortæller Steen Mortensen.

Sikkert er det, at de mange cykelture rundt til postkasser i byen har fået Steen Mortensen i form.

- Jeg var ikke særligt meget i form, da jeg startede, men det er jeg altså nu, fortæller han med et grin.

Tema

Fast Arbejde

Drømmer om mere

Ny placering og mere markedsføring skal være med til at få forretningen til at vokse mere endnu. For selvom det går godt, så drømmer medejerne om mere endnu.

- Vi vil rigtig gerne blive større, men også mere kendte i byen, så vi er 'top of mind', når folk skal vælge ejendomsmægler, siger medejer Louise Bæch Kristensen.

Allerede nu ser det ellers godt ud for mæglerne. Tal fra den 1. oktober viser, at der i hele Viborg er solgt 633 boliger det seneste år. Af dem har EDC Poul Erik Bech solgt 102, og der er altså hele 15 mæglere i byen.

De er unge, og de elsker at sælge huse. Fast Arbejde besøger succesrige ejendomsmæglere i Viborg.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.