Bad på arbejde eller strøm-app til pristjek: Hvordan håndterer du energikrisen?

Hele TV 2-familien sætter onsdag fokus på de stigende energipriser, som vi alle mærker lige nu. Hvad er situationen hjemme hos dig?

De stigende elpriser har givet mange et chok, når regningen er landet i E-boks.
De stigende elpriser har givet mange et chok, når regningen er landet i E-boks.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix, Colourbox

Den aktuelle energisituation rammer de fleste af os på den ene eller anden måde.

Onsdag 21. september sætter TV MIDTVEST sammen med TV 2 og de øvrige TV 2-regioner derfor en time af fra klokken 19 til 20 til at afdække, hvordan det står til - og hvad vi kan, skal og bør gøre for at komme mest skånsomt gennem krisen.

- Den nuværende energikrise fylder over alt i de midt- og vestjyske hjem og ude i frokostrummene på arbejdspladserne, hvor vi deler vores daglige erfaringer med den stigende inflation og udgifterne til el og varme med hinanden. 

- Situationen kan ifølge eksperter udvikle sig til en krise af historiske dimensioner, som kræver, at vi som samfund rykker sammen i bussen, forklarer redaktionschef Marc Killigren Akselsen fra TV MIDTVEST om baggrunden for den fælles dækning af emnet.

Ambitionen er at nå videst muligt omkring og fortælle om konsekvenser, skævhed og løsninger. For selvom kriser kan ramme hårdt - så giver det også en anledning til at tænke kreativt og realisere opfindelser og investeringer.

Hvad er din situation?

Mange har gjort os opmærksomme på, at stillestående vindmøller, når vinden blæser, især virker meningsløst i en tid, hvor energipriserne stiger. Andre har fortalt os om konsekvenserne ved eksploderende priser på træpiller.

Der er også dem, som har fortalt os, hvordan de forsøger at holde udgifterne nede ved at  spare på eller helt slukke for strømmen; lade (op)vaskemaskinen køre, når strømmen er billig eller downloade applikationer til telefonen, hvor man kan holde øje med elpriserne.

Nu vil vi gerne høre fra endnu flere af jer. Fo hvor alvorlig er situationen for din familie? Gør du noget særligt? Er du flyttet i telt eller campingvogn? Eller sammen med din ven, svigerfar eller nabos nevø for at splejse om udgifterne?

Vi vil også gerne høre fra dig - og vi håber, du vil se og læse med, når vi onsdag forsøger at afdække problemstillingen så fyldestgørende som muligt.

Send os en mail på redaktionen@tvmidtvest.dk, ring til os på 96 12 12 12, skriv til os på Facebook eller udfyld formularen nedenfor.

Har du et godt tip?

TV MIDTVEST er altid på jagt efter gode historier og tips. Send os dit tip herunder:

Vi offentliggør ikke dit navn ud fra denne henvendelse, men vi har brug for navn og telefonnummer for at kunne vende tilbage til dig.

Har du et tip?