Dramaet om Vestas

Historien om Vestas er et industrieventyr langt ud over det sædvanlige. Hele fortællingen om Vestas har hidtil været vanskelig af få indblik i på grund af tavshed fra den familie, som grundlagde vindmøllegiganten i Lem. Familien Hansen fortæller her historien eksklusivt til TV/MIDT-VEST.
Da Vestas i sin tid besluttede sig for at producere vindmøller, foregik det i det skjulte. ”Vindmøller var noget venstreorienteret pjatværk, og ikke noget en anerkendt vestjysk maskinfabrik burde beskæftige sig med”, hed det. Disse antagelser skulle senere blive gjort grueligt til skamme. Produceret i 2006.

Dramaet om Vestas (8:8)
Da Ditlev Engel i 2005 blev chef for Vestas, havde virksomheden store røde tal på bundlinjen. Og det blev kun værre. Alligevel fik den nye direktør overbevist alle om, at det nok skulle gå. Vi følger ham i regnskabets time ved hans første årsregnskab. Dramaet om Vestas. Genudsendelse fra 2006. Da Ditlev Engel i 2005 blev chef for Vestas, havde virksomheden store røde tal på bundlinjen. Og det blev kun værre. Alligevel fik den nye direktør overbevist alle om, at det nok skulle gå. Vi følger ham i regnskabets time ved hans første årsregnskab.
Udgivet 30. august 2013