DM i Skills: Studievært får lagt manicure

Studievært Casper Roslyng fik i dag lagt manicure i forbindelse med DM i Skills i Herning.

Der er masser af professioner til DM i Skills i Herning i disse dage. Torsdag fik studievært Casper Roslyng en af de mange at føle på egen krop, da han fik lagt en manicure.

Som studievært er han vant til at få makeup på til TV-studiet, og han tog da også manicurebehandlingerne med ophøjet ro.

Med to flotte røde farver stod Christian Muldkjær Iversen og Crystal Leegard begge for at lægge neglelak på Casper Roslyngs lillefingre.

Til at holde styr på slagets gang og udpege en vinder og byde ind med masser af ekspertise var Sandra Lillelund Pedersen, som er faglærer i kosmetikafdelingen på Styling og Wellness College Aalborg.

Følg DM i Skills på TV MIDTVEST

DM i SKills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. I år bliver de mange konkurrencer afholdt i Messecenter Herning i løbet af torsdag, fredag og lørdag.

Der er gratis entré til mesterskaberne, men hvis man er forhindret kan man følge med i det her på tvmidtvest.dk, ligesom vi sender flere udsendelser på vores egen kanal, TV MIDTVEST Mokka

Se, hvordan det går med manicuren.