De Nye Ministre

Annette Lind blev ikke minister: - Vi er meget skuffede

Annette Lind blev ikke minister i denne omgang. Og det skuffer meget i Holstebrokredsen, hvor hun er valgt til Folketinget.

annette_lind.jpg

Når nogen bliver valgt til, bliver andre valgt fra. Én af dem, nogen havde udset en ministerpost, er Annette Lind. Hun er valgt i Holstebrokredsen, hvor formand Søren Frøstrup-Agger havde håbet på mere.

- Vi er meget skuffede. Vi havde bestemt set Annette Lind som et oplagt ministeremne. Hun er den socialdemokrat i Vestjyllands Storkreds, der har fået flest personlige stemmer, siger han til TV MIDTVEST.

Annette Lind fik 12.184 personlige stemmer. Hun var af både B.T. og sin partifælle, Karin Gaardsted, som ikke blev genvalgt til Folketinget, spået til at blive undervisningsminister. Men det blev hun altså ikke.

- Når man stiller op i politik, så er det i orden at blive skuffet, når man ikke bliver valgt, men det er en del af gamet.

- Vi er også nødt til at respektere, at Mette Frederiksen har danet en regering, og det skal hun have opbakning til, afslutter Søren Frøstrup-Agger.

TV MIDTVEST har forsøgt at få en kommentar fra Annette Lind, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.