FCM i Dubai: Sikker sejr i generalprøven

Kinesisk modstander var ingen udfordring for FC Midtjylland, der vandt overlegent og let 6-0 i sidste testmatch før Superliga-premieren næste mandag.

En lille FCM-fan kunne følge sit hold, selvom han var på ferie i Dubai.

Om en uge venter Lyngby på hjemmebane i Herning. Og de midtjyske mesterskabsbejlere skal næppe regne med, at premieren bliver lige så let som generalprøven. For kinesiske Jiangsu Suning FC var lidt af en walk over i Dubai søndag aften.

6-0 lød slutcifrene på, og FC Midtjylland kunne let have vundet større, hvis ikke midtjyderne havde lettet foden lidt fra speederen i anden halvleg.

To mål scorede både Mikael Anderson og Awer Mabil, mens nyindkøbte Anders Dreyer og brasilianske Evander også kom på scoringstavlen.

Billede fra kampen.

Lasse Vibe, et andet nyindkøb i dette transfervindue, startede helt i front i fravær af FC Midtjyllands dyreste dreng til dato, Sorry Kaba, der under træningslejren har set mest til fitnessrummet og en massagebrik, da han døjer med rygproblemer. De to andre nyindkøb, Ronnie Schwartz og Dion Cools, blev skiftet ind i løbet af anden halvleg.

Herunder kan du se nogle af målene og et interview med cheftræner Brian Priske, der står med en god fornemmelse i maven før forårets mesterskabsjagt.