Ankersen: Alle FCM-fans skal krydse fingre for Brentford

Der kan være millioner på vej til FC Midtjylland, hvis klubbens engelske ejer lykkes med at få Brentford i Premier League. Det kan give FCM store økonomiske muskler i kampen mod FCK.

Lige nu ligger det til FC Midtjylland at hive guldet hjem til heden. Og måske skal FC København til at vænne sig til tanken om, at de ikke har patent på Superliga-guld.

quoteNogle af de millioner skal komme FC Midtjylland til gode.

Rasmus Ankersen, formand, FC Midtjylland

For hvis den tidligere Brøndby-træner, Thomas Frank, får held til at styre Brentford op fra Championship til Premier League, vil det være sød musik i alle ulve-fansenes ører. 

- Det giver så ufattelig mange millioner at rykke op i Premier League, og det er også Matthew Benhams hensigt, at nogle af de millioner skal komme FC Midtjylland til gode. Så alle FCM-fans skal bare krydse fingre for Brentford lige nu, siger Rasmus Ankersen, der udover at være formand for FC Midtjylland også er sportsdirektør i Brentford.

Det var Rasmus Ankersen, der i 2014 overbeviste Matthew Benham om, at han skulle investere en del af sine mange millioner i netop FC Midtjylland. Siden har midtjyderne to gange vundet det danske mesterskab.

Og nu måske på vej til en tredje titel.

Svend Graversen og Rasmus Ankersen overværer træningen i Dubai.
Svend Graversen og Rasmus Ankersen overværer træningen i Dubai.
Foto: Dan Sørensen, TV MIDTVEST

I dag ejer Matthew Benham altså både Brentford og FC Midtjylland. Og kærligheden til de to klubber er stor, forsikrer Rasmus Ankersen.

- Det vil være helt naturligt, at FC Midtjylland også får del i de mange millioner, der bliver udbetalt ved en oprykning til Premier League. Vi har vist, at vi kan noget på den danske scene. Nu skal vi tage næste skridt og også få europæisk succes. Og der vil en stor pose penge fra England kunne hjælpe FCM på vej, understreger Rasmus Ankersen.

Brentford har lige nu kun fem points op til en af de to pladser, der giver direkte adgang til Premier League i næste sæson. 

Hør mere fra Ankersen her.
Tema

FCM i Dubai


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.