Viborg-fans har købt over 1000 støttebilletter: - Det er mega fedt

Viborg F.F. har sat en støttekampagne i gang, fordi de ligesom mange andre sportsvirksomheder er pressede af aflyste kampe og events.

- Det er mega fedt, og vi er enormt stolte over den respons, vi har fået.

Sådan siger direktør i Viborg F.F. Morten Jensen i dag om modtagelsen af den støttekampagne, fodboldklubben satte i gang for en lille uge siden. På den korte tid er der blevet samlet næsten 700.000 kroner ind til klubben - og pengene fortsætter bare med at komme.

- Det betyder selvfølgelig noget. Helt klart. Vi har været nødt til at aflyse alle vores B2B (business to business, red.) arrangementer, hvor vi normalt tjener mange penge, siger Morten Jensen om klubbens pressede økonomi.

Pengene er ikke det vigtigste

Viborg F.F. har et budget på omkring 30 millioner kroner årligt, så selvom pengene fra de gavmilde viborgensere og virksomheder luner, så er det primært den store moralske opbakning fra de knap 1.100 støtter, der gør indtryk hos direktøren.

- Mange interesserer sig for fodbolden, men også byen og de ting, der foregår i den. Det kan vi mærke på den her måde, siger Morten Jensen.

Han tilføjer også, at det er for tidligt at sige, om de knap 700.000 kroner er nok til at holde klubben oven vande, hvis corona-nedlukningen af sportsarrangementer fortsætter længere end sommeren.

- Vi forholder os til nuet, har de positive briller på, og så glæder vi os bare rigtig meget over det, vi har nået ind til videre.

Forskellige måder at støtte på

Man kan donere penge til klubben, ved at købe forskellige støttepakker, som går fra en børnebillet på 100 kroner og helt op til et sponsorat på 5.000 kroner. Med i alle pakkerne følger en billet til den første kamp, Viborg F.F. får lov til at spille på Energi Viborg Arena, når corona-krisen er overstået.

Men køber man den helt store pakke, får man også leveret en kasse Grøn Viborg fra det lokale bryghus af en VFF-spiller efter eget ønske. Sidst, men ikke mindst, får man sit navn på vff.dk og facebook.

- Man får selvfølgelig også lidt opmærksomhed selv på den måde og kan vise, at man som person eller virksomhed bakker op om byens klub, siger direktør i Viborg F.F. Morten Jensen.

Målet er at samle to millioner kroner ind.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.