TTH-legender sælger øl for at støtte deres klub

Der er mange måder at støtte hinanden på i krisetider. Man kan jo for eksempel sælge øl.

Kristina ”Mulle” Kristiansen er en af de otte spillere, der er med til at sælge øl for at støtte klubben.
Kristina ”Mulle” Kristiansen er en af de otte spillere, der er med til at sælge øl for at støtte klubben.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der var egentlig tale, at de skulle fejre klubbens tyve års jubilæum, men så kom coronavirussen til.

Det fik i stedet otte TTH Holstebro-legender til at gå sammen om et støttetiltag til fordel for klubben, der lige nu er ramt af økonomisk usikkerhed.

Håndboldspillerne Kristina ”Mulle” Kristiansen, Magnus Bramming, Sandra Toft, Michael Bruun, Anne Grethe Nørgaard, Søren Tau, Heidi Brander og John Mikkelsen er derfor gået sammen med Hvide Sande Bryghus og Holstebro Kartonnage for at lave en ølkasse med navnet TTH LEGENDS.

- Det handler om én ting – nemlig at skabe økonomisk opbakning til klubben. For mig har TTH Holstebro haft afgørende betydning for min håndboldkarriere og for mig som person. Det er en hjerteklub, og den har givet mig så mange store oplevelser, siger Kristina “Mulle” Kristiansen i en pressemeddelelse.

Sælger øl

Klubben kalder de otte tidligere og nuværende markante klubprofiler for legender, fordi de til sammen har spillet 2462 førsteholdskampe for klubben. 

Legendeøllene bliver leveret i en kasse med fire øl, og der er lavet to udgaver. Således har hver af de otte spillere deres egen ettikette. Der er to herrespillere og to damespillere i hver kasse.

Klubben er glade for støtten.

- Vi er utrolig glade og stolte over spillernes passion i dette tiltag. Det viser, at TTH betyder meget for dem. De ønsker, at klubben kommer godt ud af den krise, som vi alle er en del af, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

En kasse koster 300 kroner inklussiv seks fribilletter til ligahåndbold i Gråkjær Arena.