Sundhed.dk er ikke tilgængelig tirsdag aften

Det vil tirsdag aften ikke være muligt at tjekke sit covid-19-prøvesvar på sundhed.dk.

Det vil tirsdag aften ikke være muligt at logge på sundhed.dk og tjekke svar på coronatest fra klokken 17 og ni timer frem.

Det oplyser sundhed.dk i en pressemeddelelse.

Årsagen er en række fejlrettelser og opdateringer, som skal gennemføres i tidsrummet fra klokken 17 tirsdag til klokken 02 natten til onsdag.

Det betyder, at man ikke kan logge på hverken sundhed.dk eller appen MinSundhed i det tidsrum.

Man kan i de fleste tilfælde tjekke sit covid-19-prøvesvar i MinLæge-appen, og hvis man bor i Region Hovedstaden eller Region Sjælland, kan man også tjekke sit prøvesvar på Min Sundhedsplatform.

- Vi er i sundhed.dk klar over, at tidspunktet for opdateringen er meget dårlig for borgerne, der gerne vil tjekke deres covid-19-svar. Det beklager vi meget, skriver sundhed.dk.

- Vi har forsøgt at rykke opdateringen til et andet tidspunkt, men det har desværre ikke været muligt, hedder det videre.

For at undgå, at der kommer for stort pres på siden, når den åbner igen, opfordrer sundhed.dk til, at alle, der har mulighed for at vente med at se deres prøvesvar, ikke logger ind på sundhed.dk onsdag morgen.

I stedet opfordres man til at gøre det senere på dagen.

Det er blot godt en uge siden, at sundhed.dk blev ramt af et teknisk problem, som forhindrede borgerne i at tjekke svar på deres coronatest.

Fejlen skyldtes ifølge Digitaliseringsstyrelsen, der administrerer sundhed.dk, et "sjældent" nedbrud.

Derfor blev alle mand kaldt ind i et forsøg på at løse problemet hurtigst muligt.

Hvorvidt de aktuelle fejlrettelser og opdateringer er relateret til forrige uges nedbrud, fremgår ikke af pressemeddelelsen fra sundhed.dk.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.