Seervideo: Bettina træner sin hest indenfor

Bettina Mørch fra Oddense arbejder med adfærdstræning af heste, og i dag fik hesten Flotti lov at komme med helt ind i stuen.

Normalt foregår hestetræningen udendørs, men lige nu er ingenting som normalt. Bettina Mørch arbejder med adfærdstræning af heste herunder trailertræning, hvor heste skal lære at være i en hestetrailer. Normalt foregår træningen udenfor hos kunderne, men efter coronavirussen er forretningen lukket helt ned. 

- Jeg vil ikke køre rundt fra den ene kunde til den anden og risikere at tage smitte med, siger Bettina Mørch. 

Alligevel har hun ikke helt pakket træningen ned, så i dag fik hesten Flotti, en 15 år gammel islænder lov at komme med helt ind i stuen. 

- Det handler om tillid, og den måde jeg arbejder med hesten. Den tror på, at det jeg beder den om, kan den gøre, siger Bettina Mørch. 

 
Foto: Bettina Mørch

En sjov gimmich
Det er ikke første gang hestetræneren fra Oddense har en hest med indenfor. Bettina Mørch fortæller, at hun tidligere skulle sælge sit hus, og i den forbindelse fik taget billeder af hesten indenfor for at skabe blikfang. 

- Det var en sjov gimmich, for så kunne jeg jo skrive, at der var plads til heste. Folk synes, det er sjovt, og det giver noget opmærksomhed, siger Bettina Mørch. 

Men selvom alting gik efter planen, sørgede hesten Flotti for, at der også var lidt oprydning til Bettina efterfølgende. 

Hesten Flotti sørgede for lidt oprydningsarbejde til ejeren.
Hesten Flotti sørgede for lidt oprydningsarbejde til ejeren.
Foto: Seerfoto / Bettina Mørch

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Natur.