Se de flotte dronebilleder: Hjejlen sejler igen i Silkeborg

Tidligere på året var Hjejleselskabet i fare for at gå konkurs, men nu sejler selskabets både igen for fuld damp på Silkeborgsøerne.

Hjejlen sejler igen på Silkeborgsøerne. Foto: Richard Gaarn Svendsen, TV MIDTVEST

Nogle ting fortjener lidt ekstra.

Det er vores tanke omkring denne flotte video, som er blevet lavet. Normalt arkiverer vi på TV MIDTVEST vores billeder, når de er blevet brugt i TV. Men nogle gange synes vi altså, at de fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Læs også Hjejleselskabet sejler igen: - Det er en stor, stor forløsning

Dette er en af de gange.

For da Fast Arbejde var på besøg hos Hjejleselskabet, sendte vi en drone i luften, og det er der kommet denne flotte video ud af.

Hjejleselskabet har under hele coronakrisen været hårdt presset økonomisk, og hvis ikke økonomien blev reddet, var der fare for, at Hjejlen – verdens ældste fungerende hjuldamper – og firmaets øvrige otte både kunne blive fjernet fra Silkeborg grundet konkurs.

Men gennem indsamling og velgørenhedskoncerter med blandt andre Lars Lilholdt og DJ Martin Jensen har firmaet reddet livet.

Før koncerten med Lars Lilholt havde den administrerende direktør i Hjejleselskabet, Thomas Klostergaard, drømt at indsamle 100.000 kroner. Men de tanker blev gjort til skamme, da hele 370.000 blev samlet ind.

Derfor havde vores Fast Arbejde-redaktion mulighed for at besøge Hjejleselskabet, og det er der altså kommet denne dronevideo ud af.

06:55

Hjejlen sejler igen, og derfor har Fast Arbejde været på besøg. Se her de flotte dronebilleder.

Luk video