Rekordbonus hos JYSK: Medarbejderne i Vilsund får 53.000 kroner hver

Regnskabet for JYSK har været så godt, at boligkæden nu udbetaler rekordstore bonusser til alle medarbejderne.

Der er en ekstrastor bonus på vej til alle medarbejderne i boligkæden JYSK. I Midt- og Vestjylland går den største bonus til de ansatte i butikken i Vilsund. Her får hver medarbejder 53.000 kroner ekstra.

- Det har været et vanvittigt år, og jeg har ikke oplevet noget lignende i de 24 år, jeg har arbejdet i JYSK, siger Tommy Bjerregård, der er butikschef i JYSK i Vilsund til TV MIDTVEST.

Her er der 10 fastansatte, der får salgsbonussen på 53.000 kroner.

10 medarbejder i JYSK i Vilsund er blevet belønnet med 53.000 kroner i salgsbonus.
10 medarbejder i JYSK i Vilsund er blevet belønnet med 53.000 kroner i salgsbonus.
Foto: Privat

Fleksibilitet belønnet med bonus

Rekordåret kommer trods et år med Corona, hvor Tommy Bjerregård frygtede konsekvenserne for butikken. Men kunderne stod i kø for især at købe havemøbler, møbler og ting til huset.

- Her var medarbejderne utroligt fleksible, og så er det vigtigt, at der er en bonus i den anden ende, siger butikschefen.

Butikken i Vilsund er også blevet bygget om, og det har også givet ekstra kunder i butikken.

Størst bonus i Randers

På landsplan er der gennemsnitlig 31.000 kroner i salgsbonus til JYSK-medarbejderne, og det er den højeste bonus nogensinde.

-  Medarbejderne i butikkerne får bonus efter, hvor godt salget har været i netop deres butik. Så når de har fået en stor bonus, er det fordi, det er gået godt for JYSK, siger JYSKs landechef i Danmark, Bo V. Andersen i en pressemeddelelse.

Bonus-systemet i JYSK fungerer på den måde, at medarbejderne i hver enkelt butik får del i den omsætningsfremgang, som butikken har haft i forhold til året før.

Derfor kan der være stor forskel på, hvor meget medarbejderne i hver enkelt butik har fået udbetalt. Fuldtidsmedarbejdere, der har været ansat i hele regnskabsåret, har på landsplan fået udbetalt mellem 5.400 og 95.000 kroner.

- Vi tror på, at medarbejderne bliver ekstra motiverede, når de bliver belønnet for den succes, de er med til at skabe. Det giver jo også endnu en grund til at yde en fantastisk kundeservice, fordi det betyder noget for hver enkelt butik, at kunderne kommer igen, siger Bo V. Andersen.

I JYSK Ringkøbing har medarbejderne fået 44.500 kroner, i Holstebro er salgsbonussen 33.000 kroner, mens medarbejderne i Viborg har fået 18.000 kroner. Rekorden går dog til Randers. Her får alle medarbejderne 95.000 kroner i salgsbonus.

Jagter allerede næste bonus

Medarbejderne i Vilsund ligger som nummer syv på listen over, hvor høje bonusser, der er blevet udbetalt.

- Alle har fået det samme, uanset om man er chef eller elev, og medarbejderne blev utrolig glade, da de fik beløbet at vide, siger Tommy Bjerregård.

Han fortæller, at de i Vilsund allerede er gået i gang med at jagte næste års bonus. Og allerede nu ser det godt ud.

- Lige nu kan vi godt mærke, at feriepengene er kommet. Der er rigtig mange, der kommer og køber nye senge, dyner og ekstra ting til børneværelserne.

Regnskabsåret i JYSK starter i september.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Erhverv.