Tager kampen op mod corona: Primo Tours er klar med nye rejsemål langt fra sydens sol

Udenrigsministeriets rejsevejledninger har sendt den traditionelle charterferie til tælling denne sommer. Det har fået Primo Tours til at tænke ud af boksen.

Der er rigtig mange danskere, der har måtte indse, at det ikke bliver i år, sommerferien går til sydens sol.

Udenrigsministeriets fraråder alle ikke-nødvendige rejser frem til den 31. august til samtlige lande – bortset fra Island, Tyskland og Norge.

Den melding var et stort slag for charterbranchen, men Primo Tours, der har base i Ringkøbing, har handlet hurtigt.

Siden pressemødet den 29. maj, hvor de opdaterede rejsevejledninger blev præsenteret, har Primo Tours haft travlt.

På få dage har virksomheden fået rejser på plads til Island og Færøerne, hvor man også frit kan rejse til.

- Meget er vendt på hovedet her i corona-krisen, og vi valgte at tænke lidt anderledes. Vi ved, mange danskere drømmer om at opleve de to destinationer, men det er få, der har udlevet drømmen. Det giver vi dem nu mulighed for, siger Bjarke Hansen, der er direktør i Primo Tours.

Lande med en masse at byde på

quoteJeg håber, at vi kan redde ferien for rigtig mange af vores gæster, ligesom jeg også ved, at det er en hjælp for flere af vores samarbejdspartnere, at vi holder gang i hjulene på denne måde.

Bjarke Hansen, direktør, Primo Tours. 

Bjarke Hansen oplyser, at tilbuddet om en rejse til Færøerne eller Island i første omgang vil blive sendt ud til alle de gæster, der har fået annulleret deres sommerferie.

Efterfølgende vil alle have mulighed for at købe en ferie til de – for mange – alternative sommerferiedestinationer.

Primo Tours mener, at der er meget at komme efter. Rejseselskabet fremhæver blandt andet nationalparken Thingvellier, vandfaldet Gullfos, gejsere og hvalsafari på Island. 

- Vi har fundet nogle løsninger, som giver muligheden for en rigtig god ferie denne sommer, og jeg håber, at vi kan redde ferien for rigtig mange af vores gæster, ligesom jeg også ved, at det er en hjælp for flere af vores samarbejdspartnere, at vi holder gang i hjulene på denne måde, siger Bjarke Hansen.

Har man allerede booket en rejse ved Primo Tours er man selvfølgelig ikke tvunget til at tage imod tilbuddet om en rejse til Island eller Færøerne.

Alle vil have mulighed for at få refunderet pengene for deres rejse.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.