MCH-direktør sender nu størstedelen af sine medarbejdere hjem

228 ud af 259 ansatte i MCH sendes nu hjem. Og samtidig sendes der er stor tak til regeringen og Folketingets hjælpepakke.

- Det er det rigtige at gøre, lyder det fra MCH's direktør, Georg Sørensen. Foto: Lars Møller / MCH

Hjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid

Georg Sørensen, direktør, MCH A/S

Alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat – og hos MCH forventer direktøren, at også kalenderen for maj og juni vil være på virket af Corona-krisen. 

Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden. Det skriver MCH i en pressemeddelse mandag aften.

Afgørende at fastholde medarbejdere og give tryghed

- Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, udtaler administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, som fortsætter:

- Personligt har jeg det svært med begrebet ”hjemsendelse”. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden.

Georg Sørensen sender derfor i samme ombæring en stor tak til statsministeren, regeringen og hele Folketinget for handling og hastighed.

- Hjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid, siger han. 

00:38

Alle arrangementer aflyses i marts, bl.a. premieren på en ny forestilling.

Luk video