MCH-direktør sender nu størstedelen af sine medarbejdere hjem

228 ud af 259 ansatte i MCH sendes nu hjem. Og samtidig sendes der er stor tak til regeringen og Folketingets hjælpepakke.

quoteHjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid

Georg Sørensen, direktør, MCH A/S

Alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat – og hos MCH forventer direktøren, at også kalenderen for maj og juni vil være på virket af Corona-krisen. 

Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden. Det skriver MCH i en pressemeddelse mandag aften.

Afgørende at fastholde medarbejdere og give tryghed

- Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, udtaler administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, som fortsætter:

Tema

Coronavirus

- Personligt har jeg det svært med begrebet ”hjemsendelse”. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden.

Georg Sørensen sender derfor i samme ombæring en stor tak til statsministeren, regeringen og hele Folketinget for handling og hastighed.

- Hjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid, siger han. 

Alle arrangementer aflyses i marts, bl.a. premieren på en ny forestilling.