Mangel på plads i Herning: Akutte patienter skal til Holstebro Sygehus

For at skaffe mere plads til corona-patienter i Herning, skal borgere med blandt andet knoglebrud fra på mandag til akutafdelingen i Holstebro.

Går du hen og brækker benet inden for nærmeste fremtid, kan du se frem til at blive henvist til akutafdelingen i Holstebro. Borgere med blandt andet knoglebrud bliver fra på mandag henvist til Holstebro Sygehus for at skaffe mere plads til corona-patienter på hospitalet i Herning. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

- Vi laver en justering i akutmodtagelsen, hvor vi henviser de lettere ortopædkirurgiske patienter, som i dag bliver modtaget i Herning, til Holstebro. Det giver mening, fordi vi har ortopædkirurgisk afdeling i Holstebro, og der er kapacitet, fordi de planlagte operationer er reduceret, siger Poul Michaelsen, der er hospitalsdirektør i Hospitalsenheden Vest, til Dagbladet Holstebro Struer.

Justeringen skyldes, at der skal etableres et nyt isolationsafsnit på sygehuset i Herning, hvor der skal være plads til 52 isolationspatienter. Det er det nuværende akutte sengeafsnit, som er inddraget.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.