Hylder sundhedspersonale: Særlig spillertrøje udsolgt på under et døgn

FC Midtjyllands tiltag blev hurtigt til en stor succes. Indtjeningen skal nu gå til sundhedspersonalet.

Det gik lynhurtigt, da FC Midtjylland satte en ny spillertrøje til salg, der skulle være med til at hylde sundhedspersonalet for deres arbejde mod coronavirus.

Under et døgn efter, at ‘Alle for en’-trøjen er blevet sat til salg, er den udsolgt.

- Det er vi selvfølgelig glade for. Jeg havde nok forventet, at der ville gå en uge, men vi har lagt en stor indsats i at reklamere for trøjerne, jubler FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen.

Der var i alt 400 trøjer til salg, og Jacob Jørgensen fortæller, at de primært er blevet solgt til privatpersoner. Den største ordre var på i alt fire trøjer.

200.000 kroner

Spillertrøjerne har Nike leveret gratis til klubben, og de er blevet solgt til 500 kroner stykket.

FC Midtjylland har ikke tænkt sig at stoppe de 200.000 kroner i lommen. De skal i stedet gå til dem, trøjen hylder.

- De går til et projekt, hvor vi køber mad ved lokale restauranter i Ringkøbing, Herning, Holstebro og serverer det til sygehuspersonalet, der behandler corona-patienter, siger Jacob Jørgensen, der regner med, at maden vil blive serveret inden for en måneds tid.

Glade modtagere

FC Midtjyllands tiltag er da også blevet opdaget hos netop sundhedspersonalet. Det kan man se i et Facebook-opslag, der er lavet af Hospitalsenheden Vest.

- Sikke en gave, som FC Midtjylland er i gang med at stable på benene til vores ansatte rundt om i det midt- og vestjyske, skriver de blandt andet i opslaget, som du kan læse på hospitalsenhedens Facebook-profil.

Da spillertrøjen blev produceret i et begrænset antal, kommer der ikke flere til salg.

 
 
Foto: Facebook / Screenshot

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.