Herning-virksomhed har rygende travlt med at udvikle webshops: - Det stikker af

Mens samfundet har været præget af coronanedlunkinger, har Ideal.shop haft travlt som aldrig før. I perioder har de haft otte gange så mange kunder som normalt.

Martin Bay Pedersen er manden bag Herning-virksomheden Ideal.shop. En lille virksomhed, der laver hjemmesider og netbutikker for andre virksomheder, der gerne vil sælge deres varer online. Her er tre ansatte, og de har kontor hjemme i ejerens stue.

Men selvom rammerne er ydmyge, så brager Ideal.shop lige nu afsted.

- Corona har gjort, at der er mange, som skal have flyttet deres salg til internettet. Så for os har det betydet flere kunder, mange flere kunder. Så vi har skullet løbe rigtig stærkt, siger Martin Bay Pedersen.

Faktisk er der i perioder blevet oprettet otte gange så mange nye netbutikker, som normalt hos Ideal.shop.

- Timingen har været rigtig god for os, så nu stikker det rigtigt af, og det bliver en succes det her, siger Martin Bay Pedersen.

The sky is the limit

Det er ikke første gang, han har succes med en virksomhed. Tidligere har han lavet et socialt medie med navnet NationX, som han solgte for over en million kroner, og han er også manden bag fartkontrol-appen, som blev solgt for flere millioner kroner.

Ambitionerne for den nye virksomhed er også store.

- Denne gang skal det blive virkelig stort, og jeg skal ikke sælge virksomheden. Den skal jeg selv være med til at vækste til en stor succes. Potentialet i det her er nærmest uendelig. Der er et milliardstort marked, så the sky is the limit.

Første step for Ideal.shop er dog, at de tre medarbejdere skal have et nyt kontor, der ikke er i ejerens spisestue.