Herning Blue Fox sælger støttebilletter for at redde regnskabet

Det aflyste slutspil i den danske ishockeyliga har fået holdet fra den midtjyske by til at tænke alternativt for at fylde de økonomiske huller.

Den 12. marts tvang covid-19 Metalligaen til at lukke for de resterende ishockeykampe i sæsonen. Men i Herning kan fans stadig købe billetter til kampene.

- Vi har måtte tænke alternativt. Hvad kan vi gøre for at skabe nogle andre indtægter for at få styr på budgetåret 19/20. Derfor er støttebilletter jo ikke det eneste, vi gør. Vi har mange tiltag i gang for at komme i mål, siger Torben Skovsgaard, der er direktør i Herning Blue Fox.

Støttebilletterne er til de fans, der ønsker at bakke ekstra op om ishockeyklubben. Torben Skovsgaard mener, at det netop er stoltheden over at kunne støtte op om holdet, der skal få solgt støttebilletterne.

Fra start var målet at sælge 5000 billetter ved udgangen af april - et mål som direktøren i Herning Blue Fox godt ved, er højt sat. Der er i skrivende stund solgt 1500 billetter, og det er blandt andet fra supporterne, der i går købte 166 styks til en værdi af i alt 25.000 kroner.

Lokal opbakning

Herning Blue Fox var et ud af otte hold, der havde nået slutspillet i Metalligaen. De havde regnet med, at der skulle hives en vis økonomisk gevinst hjem i sæsonens slutspilskampe, så nu er salget af støttebilletter vigtigt for at redde regnskabet.

- Det er jo ikke bare alene kroner og ører, vi får i kassen, der er vigtigt. Det vigtige er det signal, der ligger i, at folk fortæller os, at de støtter op om det her. Det er hr. og fru Jensen, det er sponsorer, det er alle fra nær og fjern, der siger, at ishockey betyder så meget for os alle samme og har så stor en værdi i Herning, det er vigtigt, siger Torbens Skovsgaard.

Han lægger ikke skjul på, at salget af støttebilletter er en stor hjælp, og i Herning er ingen hjælp for lille. Med opbakning fra lokalsamfundet mener han ikke, at det bliver et problem at klare sig igennem den nuværende sæson.

Torben Skovsgaard mener, at udfordringen skal findes på den anden side af krisen, hvor der venter en ny virkelighed for de blå ræve i Herning, men også for alle de andre virksomheder, der har tabt penge som følge af coronavirussen.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Erhverv.