Heine fik specialtrøje af lokale FCM-helte: - Deres anerkendelse betyder rigtig meget

FC Midtjylland hylder regionens sundhedspersonale og delte i dag klubbens specialdesignede 'Alle for én'-trøje ud til ansatte på Regionshospitalet i Herning.

- Coronaudbruddet fylder jo rigtig meget i hovedet på én, også når man cykler hjem fra arbejde. Og så er der ikke så meget overskud til andet. Men når man så får sådan en stor anerkendelse fra FC Midtjylland, så løfter det jo stemningen, og så føler man sig virkelig værdsat, lyder det fra Heine Christiansen, der er portør på Regionshospitalet i Herning og inkarneret FC Midtjylland-fan.

quoteDet betyder rigtig meget at få en anerkendelse af det arbejde, vi udfører. Og det betyder da rigtig meget, at det er vores lokale helte, der bakker os op på den her måde

Heine Christiansen, portør, Herning

Anerkendelsen kommer i form af en helt særlig spillertrøje, som FC Midtjylland har fået produceret for at hylde landsdelens sundhedspersonale. En spillertrøje, der i dag blev uddelt til personalet på Regionshospitalet i Herning. 

- Det betyder meget for os alle i regionen, ja for så vidt i hele landet, at der er nogen, der gør en ekstra indsats i sundhedssektoren lige nu. Og vi er jo bare glade for, at vi kan gøre en lille forskel og sætte fokus på nogen, som virkelig gør det godt, forklarer FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, der var én af de glade givere. 

Og selvom en t-shirt måske kan synes som en lille gestus i en tid, hvor coronavirus har sat det danske sundhedsvæsen under gevaldigt pres, så betyder anerkendelsen meget for Heine Christiansen.

Coronaudbruddet har ifølge portøren sparket benene væk under alle – ikke mindst alle dem, der arbejder i sundhedsvæsenet.

- Men her er der nogen, der ser og hører os og anerkender det arbejde, vi gør.

200.000 kroner til lokalt økosystem

Det gik lynhurtigt, da FC Midtjylland satte en ny spillertrøje til salg, der skulle være med til at hylde sundhedspersonalet for deres arbejde mod coronavirus. Under et døgn efter, at ‘Alle for en’-trøjen blev sat til salg i fredags, er alle 400 udsolgt.

quote(...) vi er jo bare glade for, at vi kan gøre en lille forskel og sætte fokus på nogen, som virkelig gør det godt

Erik Sviatchenko, FC Midtjylland

- Det er vi selvfølgelig glade for. Jeg havde nok forventet, at der ville gå en uge, men vi har lagt en stor indsats i at reklamere for trøjerne, jublede FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, da vi talte med ham i lørdags.

Spillertrøjerne har Nike leveret gratis til klubben, og de er blevet solgt til 500 kroner stykket.

FC Midtjylland har ikke tænkt sig at stoppe de 200.000 kroner i lommen. De skal i stedet gå til dem, trøjen hylder.

- De går til et projekt, hvor vi køber mad ved lokale restauranter i Ringkøbing, Herning, Holstebro og serverer det til sygehuspersonalet, der behandler corona-patienter, siger Jacob Jørgensen, der regner med, at maden vil blive serveret inden for en måneds tid.

Det tog ikke engang et døgn for FC Midtjylland at samle 200.000 kroner ind til regionens sundhedssektor

Lokale helte bakker op

Men allerede i dag blev de specialdesignede trøjer delt ud til glade modtagere blandt ansatte på Regionshospitalet i Herning. Til stor glæde for både modtagere og givere.

- Det handler om næstekærlighed, og det handler om, at vi allesammen må give noget. Og FC Midtjylland er en klub, der omfavner, og regionen betyder noget for os, og derfor giver det mening at vi hylder dem, der står i ilden lige nu, forklarer Erik Sviatchenko.

Da spillertrøjen blev produceret i et begrænset antal, kommer der ikke flere til salg. Så det er altså en helt unik gave, Heine Christiansen i dag fik fingre i.

- Det betyder rigtig meget at få en anerkendelse af det arbejde, vi udfører. Og det betyder da rigtig meget, at det er vores lokale helte, der bakker os op på den her måde. Jeg føler, vi bliver værdsat, og jeg bliver stolt af at arbejde i sundhedssektoren, lyder det fra en glad Heine Christiansen, der altså er portør på regionshospitalet i Herning og én af dem, der i dag modtog spillertrøjen med et ’Alle for én’-logo på brystet.  

Foran MCH Arena i Herning vil FC Midtjylland oprette drive-in-fodbold. Ideen har vakt stor interesse i den store verden

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sundhed.