Fra Skive til Herning: Camilla og Jonas dyttede med, men drive-in-fodbold er stadig ’næstbedst’

To tilskuere fra Skive havde fundet vej til parkeringspladserne omkring MCH Arena for at støtte FC Midtjylland til drive-in-arrangementet.

2000 biler på en parkeringsplads er som sådan ikke noget ekstraordinært. Men når det til gengæld er fordi, bilerne er samlet for at se fodbold på storskærm i Superligaen, er det en anden sag.

quoteDet har været et fedt arrangement, og jeg er glad for, at vi har været til det.

Jonas Bunding, Skive

To af de personer, der havde fundet vej til parkeringspladserne omkring MCH Arena, var Camilla Vejle og Jonas Bunding.

De var med til at dytte og heppe hjemmeholdets spillere på vej, men nederlaget til gæsterne fra Horsens var ikke det, de havde drømt om.

- Det er meget, meget, meget skuffende. For vi skal vinde de her kampe. Horsens har ikke vundet over os siden 2012, og med sådan et kæmpe arrangement skal der bare en sejr til, siger Jonas Bunding og henviser til, at FC Midtjylland før kampen ikke havde tabt en officiel kamp til AC Horsens siden den 12. maj 2012.

Nederlaget og de tabte point i guldkampen betyder, at FC Midtjylland fortsat skal kæmpe med næb og klør for at sikre det tredje danske mesterskab på seks år.

Der var biler, så langt øjet rakte på parkeringspladserne omkring MCH Arena, da FC Midtjylland hjemme mødte AC Horsens i Superligaen.
Der var biler, så langt øjet rakte på parkeringspladserne omkring MCH Arena, da FC Midtjylland hjemme mødte AC Horsens i Superligaen.
Foto: Robin Ettinger-Erichsen, TV MIDTVEST

Fedt arrangement

Hvad, de til gengæld ikke skal kæmpe med, er at lave om på arrangementet, hvis drive-in-fodbold bliver en realitet igen.

- Det har været et fedt arrangement, og jeg er glad for, at vi har været til det, siger Jonas Bunding og fortsætter:

- Det er dejligt at komme ud og se fodbold igen.

Den del er Camilla Vejle helt enig i, og skulle muligheden byde sig, er de begge klar til at tage fra Skive til Herning igen.

Bilen er næstbedst

Det var en god fornemmelse for de to at kunne støtte spillerne på banen fra parkeringspladsen, men hvis de selv skal vælge, ved de godt, hvad valget falder på, hvis det står mellem et sæde på stadion eller en plads i bilen på parkeringspladsen.

- Det kan ikke rigtigt måle sig med at sidde derinde, men det er det næstbedste, lyder det fra Camilla Vejle.

FC Midtjylland har først næste hjemmekamp, når mesterskabsspillet begynder igen.

I sidste runde af grundspillet møder ulvene FC Nordsjælland på udebane.

Bilerne var dekoreret af blandt andet halstørklæder og flag.
Bilerne var dekoreret af blandt andet halstørklæder og flag.
Foto: Frederik Helms, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.