FC Midtjylland med ny idé: Drive-in-fodbold på MCH Arena

Et nyt drive-in-tiltag foran MCH Arena skal sikre Superligaens førerhold maksimal opbakning i guldjagten trods coronakrisen.

FC Midtjylland er fast besluttet på at jagte klubbens tredje danske mesterskab sammen med sine trofaste tilhængere.

Men på grund af coronakrisen kommer det ikke til at foregå med tilskuere på tribunerne. I stedet har Superligaens aktuelle førerhold søsat et tiltag, der skal gøre det muligt at se fodbold på storskærm fra bilen ved MCH Arena i ren drive-in-stil.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- I den kommende tid, hvor vi desværre må afvikle 3F Superligaen uden tilskuere, arbejder vi hårdt på at skabe den bedst mulige kampoplevelse. Vi tænker offensivt og vil gå langt for at give noget tilbage til Regionen og vores mange loyale fans, fortæller Preben Rokkjær, der er marketing- og support direktør i FC Midtjylland, til fcm.dk.

- Vi har et erklæret mål om at skabe den bedste stadionoplevelse. Det ændrer corona ikke på. Det giver blot nogle andre forudsætninger. Vi er i tæt dialog med både Politiet, Herning Kommune og MCH for at skabe forsvarlige rammer og sikkerhed for alle, lyder det.

Det er planen, at der skal gøres plads til omkring 2.000 biler foran MCH Arena, når bolden igen ruller i landets bedste række. 

Her vil superligaklubben sørge for storskærme på parkeringsarealerne omkring stadion, ligesom der bliver holdt fast i de velkendte ritualer som ’Hymnen til Midtjylland' og stadionplatter.

Foruden TV-billederne fra kampen vil det være muligt at fange kommentatorlyd via radiofrekvens i bilen.

FC Midtjylland topper Superligaen med 62 point og har hele 12 point ned til FC København på andenpladsen.

Tema

Coronavirus