Får ros af statsministeren: Topchef vil have virksomheder til at hjælpe rejsebranchen

Grundfos-topchefen Mads Nipper opfordrer på LinkedIn til, at stærke virksomheder blandt andet kan betale forud for at hjælpe den pressede rejsebranche.

Hoteller, flyselskaber og resten af rejsebranchen har det hårdt i disse dage, hvor coronavirussen har sat en stopper for rejseaktiviteten i store dele af verden.

Men virksomhederne kan støtte de hårdest ramte sektorerer, skriver Grundfos-topchef Mads Nipper på LinkedIn.

Han opfordrer til, at erhvervsorganisationerne laver en løsning, hvor de virksomheder der ikke er ramt lige så hårdt af krisen for eksempel kan betale forud for rejsebehov, som de ved, de får senere.

- Jeg tror på, at mange virksomheder - heriblandt Grundfos - ville overveje dette positivt, skriver han.

Ros fra statsministeren

Mads Nippers opslag er ikke gået ubemærket hen.

Da statsministeren ved middagstid præsenterede en ny trepartsaftale, der skal give milliardstøtte til de virksomheder, der står overfor at skulle sende folk hjem, nævnte Mette Frederiksen opslaget.

- Jeg så lige inden pressemødet, at Grundfos nu er ude med en appel til de større virksomheder i Danmark, at de måske kan være med til at understøtte transportbranchen i denne situation, sagde hun og fortsatte:

- Jeg imponeres på timebasis over alt det, der sker i vores samfund lige nu – fra almindelige mennesker, der organiserer sig i at hjælpe hinanden i hverdagslivet, til en melding fra Grundfos om, at det kan være, at nogle virksomheder kan hjælpe andre.

Tema

Coronavirus