Charterferierne er aflyst: Campingplads oplever flere bookninger fra danskere

På trods af corona ser man frem til en god sommer hos Bork Havn Camping.

Humøret er højt hos Bork Havn Camping, for på trods af coronanedlukningen ser de frem til en meget god sommer.

- Bookningmæssigt kan vi fortælle, at det ligger bedre end sidste år, selvom der indtil nu kun har været danskere, der har kunnet bestille hos os. Så det bliver en god sæson, jubler medejer Jan Vestergaard Christensen.

Det er hans forlovede og campingpladsens anden medejer Anna Ægidius helt enig i.

- Der er flere bookninger fra danskere i forhold til, hvad vi har haft før. Og der er også kommet flere, efter at vi har fået åbnet mere og mere, så de selvfølgelig ved, at så kan de bruge de faciliteter, der er her, fortæller hun.

Fastliggerne har været trofaste

Når parret kigger tilbage på foråret, er der især en gruppe, som de er taknemmelige overfor.

- Vi har så mange fastliggere, som er kommet siden 1. april, og det er vi rigtigt glade for, for så kunne vi sige, at så kunne vi slappe af, siger Anna Ægidius.

Men nu kommer der endnu flere til. For fredag fik de besked om, at tyskere, islændinge og nordmænd kan komme ind i landet igen fra 15. juni, hvis de har booket mere end seks overnatninger i landet. 

I går kunne Bork Havn Camping derfor godt mærke, at der kom bookninger ind, hvor der blev spurgt på specifikt seks dage eller længere perioder.

- Vi synes, det er dejligt, vi nu har en dato for, hvornår grænserne åbner. Vi har mange tyske kunder og vil gerne have mange tyske kunder.

Travl sommer

Derfor ser campingpladsen nu frem til en travl sommer, hvor der bliver nok at lave for parret.

- Vi tror, vi får mega travlt, og vi glæder os til at have mega travlt. Vi glæder os til at se alle de mennesker på pladsen og forhåbentligt også en masse børn, siger Anna Ægidius.

Hun mener, at selvom de har travlt, så kan de stadig sørge for, at de mange gæster kan holde ferie på sikker vis.

- Vi forsøger at gøre alt, hvad vi kan, i forhold til rengøring. Vi opfordrer til at holde afstand, vi opfordrer alle til selv at passe på, og man skal jo også tage ansvar for det, man selv gør, slår hun fast.

Indslag fra 30. maj 2020: Turen sydpå er aflyst denne sommer, og derfor leder rigtig mange danskere efter alternativer
Foto: TV MIDTVEST, arkiv.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.