Bravo Tours håber på forlængede hjælpepakker: - Vores eksistensgrundlag er væk

Rejseselskabet er klar til snart at sende turister ud i verden, men der går lang tid, før forretningen er helt oppe at køre.

Der er god grund til at forlænge de økonomiske hjælpepakker på grund af coronakrisen.

Sådan lyder det fra den administrerende direktør for rejseselskabet Bravo Tours i Herning, Peder Hornshøj, som en reaktion på meldingen om, at regeringen er klar til at forlænge dele af hjælpepakkerne frem til august. 

- Det vil være en stor hjælp. Der går rigtig lang tid, før vi er oppe på det niveau, hvor vi burde være på nuværende tidspunkt, siger Peder Hornshøj.

Han peger på, at rejsebrancen var en af de første brancher, der gik i stå på grund af coronapandemien. Og formentlig bliver den, der sidst kommer op i fulde omdrejninger.

- Hele vores eksistensgrundlag er væk, når grænserne er lukkede, siger han.

Håber at sende de første fly afsted i juni

Bravo Tours har sendt 43 medarbejdere hjem som en del af regeringens hjælpepakker,  og Hornshøj understreger, at der går en rum tid, før alle er tilbage igen.

Han håber dog på, at der lige så stille bliver brug for flere medarbejdere på kontoret i Herning i takt med, at flere lande melder sig klar på at tage imod turister. Han venter derfor også spændt på nye rejsevejledninger fra regeringen.  Håbet er, at de første fly kan lette i midten eller slutningen af juni.

- Jeg kan ikke se nogen grund til, at der ikke skal åbnes op. Man er helt klar til det i lande som Spanien, Grækenland og Portugal. De er klar til, at vi kan sende danskere derned. De vil rigtig gerne have os, og jeg ved, at der er rigtig mange danskere, der gerne vil afsted, siger Peder Hornshøj.

Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Erhverv.