Hjælp os med projekt ”CO2 Familien”

Mandag d. 9. januar har vi premiere på serien ”CO2 Familien”, der sætter fokus på vores forbrug og vores CO2-udledning. Men vi har også brug for din hjælp. Brug 30 sekunder på at besvare fire spørgsmål. Det hjælper os til at få et indblik i, hvor langt du vil gå for miljøet.

Vi danskere betragter os selv som et meget miljøbevidst folkefærd. Men faktisk indtager vi en 7. plads over de mest forurenende folk i verden. Ifølge Danmarks grønne Tænketank, Concito, udleder hver dansker gennemsnitligt næsten 4 gange så meget CO2 som resten af verdens befolkning.

Og der er behov for at der bliver gjort noget. Hvis den globale gennemsnitstemperatur stiger med mere end 2 grader i forhold til gennemsnittet for perioden 1850-1900, er der stor risiko for, at klimaforandringerne kommer ud af kontrol og løber løbsk. Temperaturen er allerede steget med 0,8 grader!

Giv os et indblik i, hvor meget du er villig til at gøre for at udlede mindre CO2, ved at besvare disse fire spørgsmål. Det tager 30 sekunder.

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Tør du være med?

Prøv selv udfordringerne i CO 2 Familien. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du ugens udfordring hver uge og en opdatering omkring familien, der prøver kræfter med det klimavenlige liv. Du får opskrifter, gode råd og ekstramateriale.

* indicates required

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Miljø.