Emilie faldt i på falderebet

Dagen før TV MIDTVEST's tre uger lange klimaeksperiment stoppede, købte Emilie en gallakjole på udsalg.

Det gik ellers rigtig godt for familien Agergaard med at leve op til de tre klimaudfordringer, familien havde fået af TV MIDTVEST i klimaeksperimentet CO2 Familien.

Men dagen før eksperimentet sluttede, faldt Emilie i.

- Jeg købte en gallakjole på nettet, fortæller hun. 

Emilie skal til gallafest på Lemvig Gymnasium senere i år og havde i lang tid haft kig på en helt bestemt gallakjole. Da den blev sat ned i pris, besluttede hun sig for at købe den, men uheldigvis for Emilie fik familien der sin anden udfordring, som gik på ikke at købe nyt.

- Jeg har overvejet at få en veninde til at købe den for mig, men det ville jo også være at snyde, mener Emilie, som til gengæld prøvede nogle brugte festkjoler i Københavns genbrugsbutikker, i forbindelse med at familien skulle i Go' Morgen Danmark.

- Men der var ikke lige noget, fortæller Emilie. Søndag aften besluttede hun sig så for at købe den gallakjole, hun så længe havde sukket efter. Den var nemlig i mellemtiden blevet endnu billigere.

- Den var blevet sat ned til halv pris. Men kun til og med søndag, så jeg valgte altså at købe den søndag aften, forklarer hun, og indrømmer, at hun er lidt ærgerlig over, at hun ikke klarede alle udfordringer 100%.

- Til gengæld har jeg virkelig overholdt det med kødet. Fordi jeg havde spist kød en anden dag end min familie, så sprang jeg over, da de andre skulle have venøbøffer, understreger Emilie.

Margit faldt også i på kødudfordringen en enkelt dag, hvor hun spiste med under fællesspisningen på sin arbejdsplads, Børnecenter Vestervig.