Børnechok på Plejehjemmet: Stor opmærksomhed om forsøgsprojekt i Holstebro

Medvirkende fra ”Børnechok på Plejehjemmet” tog turen til København for at udbrede budskabet om forsøgsprojektets resultater.

I aften har TV 2 premiere på første afsnit af dokumentarserien ”Børnechok på Plejehjemmet”.

Programmerne følger et unikt forsøgsprojekt fra Holstebro, hvor en gruppe børnehavebørn flytter på plejehjem i to uger. Allerede nu møder projektet stor interesse fra hele landet.

quoteJeg oplevede liv på plejehjemmet. De ældre var meget mere vågne,

Britta Pedersen, plejer på Plejehjemmet Parkvænget

Tirsdag morgen havde "Go´ morgen Danmark" inviteret tre af seriens medvirkende i studiet. Her fortalte pædagog Lisbeth Kaastrup-Hansen, plejer Britta Pedersen og 5- årige Elise Bjerregaard Engestoft om deres mange gode oplevelser på Plejehjemmet Parkvænget.

Fakta om forsøget:

- Gamle og ældre har bare lyst til at være i hinandens nærhed. Det er helt forkert, at de er så adskilte, fortæller pædagog Lisbeth Kaastrup-Hansen undervejs i interviewet. Hun har været med under hele projektet.

Også plejer Britta Pedersen fortalte passioneret om de to uger, som hun kalder for de bedste i sit arbejdsliv.

- Jeg oplevede liv på plejehjemmet. De ældre var meget mere vågne, siger Britta Pedersen.

Plejer Britta Pedersen, 5-årige Elise Bjerregaard Engestoft og pædagog Lisbeth Kaastrup-Hansen fortalte i Go' morgen Danmark om deres oplevelser i forbindelse med projektet.
Plejer Britta Pedersen, 5-årige Elise Bjerregaard Engestoft og pædagog Lisbeth Kaastrup-Hansen fortalte i Go' morgen Danmark om deres oplevelser i forbindelse med projektet.
Foto: Privatfoto.

Da de tre midt- og vestjyder var færdige med interviewet hos Go´ morgen Danmark ventede også TV 2 News på dem uden for Tivoli. De ville også gerne lave et interview.

Både TV MIDTVEST, TV 2 News og TV 2 Nyhederne sætter tirsdag fokus på forsøgsprojektet og de gode resultater, der kom undervejs.

TV MIDTVEST har fulgt projektet tæt og produceret programmerne ”Børnechok på Plejehjemmet”. Første afsnit kan ses i aften på TV 2 kl. 20.50 eller allerede nu på TV 2 Play. 

Her kan du se indslaget fra Go' Morgen Danmark.
Tema

Børnechok på Plejehjemmet


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.