Borgmestrenes nytårsforsæt: - Mit forsæt er et vers

Ringkøbing-Skjerns kommende borgmester, Hans Østergaard, har valgt et vers skrevet af Helge Engelbrecht som sit nytårsforsæt.

Der var egentlig lagt op til et partiskifte på borgmesterposten i Ringkøbing-Skjern i denne omgang.

Venstre-borgmesteren Iver Enevoldsen skulle byttes ud med enten socialdemokraten Søren Elbæk eller kristendemokraten Kristian Andersen.

Men efter lange forhandlinger kunne Hans Østergaard (V) alligevel meddele, at han bliver ny borgmester efter partifælden Enevoldsen i Ringkøbing-Skjern kommune.

Det har givet Østergaard lyst til at udtrykke sit nytårsforsæt her på tvmidtvest.dk gennem et vers, der er skrevet af komponisten Helge Engelbrecht.

OM BORGMESTRENES NYTÅRSFORSÆT

"Når jeg bliver borgmester engang"

- Når jeg bliver borgmester engang, vil jeg sætte en dagsorden, folk kan forstå. Jeg vil love dem udsigt til verden omkring os med en himmel, der aldrig er grå. Når jeg bliver borgmester, vil byens orkester kunne spille den dejligste sang, som alle vil synge i vores kommune, når jeg bliver borgmester engang.

- Jeg tror på de sande værdier og kan kun beklage, hvis talen bliver lang. Men ingen sår tvivl om de ord, jeg nu siger, når jeg bliver borgmester engang, skriver Hans Østergaard i en mail til TV MIDTVEST.

Tre nøgleord skal være i højsædet

Venstreborgmesterens personlige nytårsforsæt er hverken at gå på den klassiske januar-slankekur eller mere fritid i det nye år.

Der er nemlig fuld fokus på arbejdet i kommunen.

- Det skal lykkes mig, sammen med det nyvalgte byråd, at sætte en dagsorden, hvor tre nøgleord er i højsædet: Åbenhed, dialog og samarbejde.

- Hovedtemaerne vil blive vækst og udvikling i hele kommunen. Fraflytningen skal vendes til tilflytning, skriver han.

Hans Østergaard har været i kommunalpolitik i 16 år.

Tema

Borgmestrenes nytårsforsæt 2018

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Politik.