Borgmestrenes nytårsforsæt: - Jeg vil tæt på borgerne

​TV MIDTVEST bringer frem til nytår en artikelserie med midt- og vestjyske borgmestres nytårsforsæt. Her kan du læse Ulla Vestergaards forsæt for Thisted kommune.

Ulla Vestergaard (S) på valgaftenen den 22. november 2017.

Når borgere i Thisted slår øjnene op til et nyt år, bliver det også med en ny borgmester i spidsen for kommunen.

Ulla Vestergaard (S) overtager nemlig borgmesterposten efter den konservative Lene Kjelgaard, og planen er klar:

- Jeg kunne vildt godt tænke mig, at vi som politikere kommer tættere på borgerne i det nye år. Vi skal udvikle kommunen sammen, siger Ulla Vestergaard.

- Jeg har tænkt mig at invitere på kaffemøder rundt omkring i kommunen. Jeg vil ud og møde folk i øjenhøjde. For hvad er det, der rører sig? Hvad bekymrer folk sig om? Det skal vi sammen finde løsninger på.

Om borgmestrenes nytårsforsæt

På tvmidtvest.dk kan du frem til nytår læse en artikelserie om landsdelens borgmestres nytårsforsæt for at finde ud af, hvad netop din borgmester tænker om det kommende år. Både på det personlige og kommunale plan.

NB: Grundet juleferien har det ikke været muligt at få fat i alle borgmestre. 

- Det er ikke altid borgerne, der skal komme til politikerne. Politikerne skal også komme til borgerne.

- Jeg synes også, vi skal tættere på hinanden som politikere. Vi skal diskutere med hinanden. Også uden nødvendigvis at træffe beslutninger. Det handler om, at vi skal være klædt godt nok på, inden vi træffer beslutningerne. 

- Jeg vil cykle på arbejde

Det er ikke kun på arbejdsfronten, Ulla Vestergaard har gjort sig tanker om det nye år. Også i privaten er der nye tiltag på vej.

- Der har jeg sådan set to nytårsforsætter, griner hun.

- Jeg vil til at cykle på arbejde. Jeg har ikke mere end to kilometer, så det skal jeg.

- Og så vil jeg ud og køre mountainbike med mine venner. Jeg har to gode cykler, så det er bare med at få dem brugt. Det giver masser af frisk luft, og så er det en skøn måde at se kommunen på, siger Ulla Vestergaard.