Borgmestrenes nytårsforsæt: - Holstebro skal forvandles

H.C Østerby vil starte en byforvandling i Holstebro og se sine børnebørn oftere i det nye år.

Han har været borgmester siden 2010, og borgere i Holstebro kan godt begynde at indstille sig på fire år mere.

Socialdemokraten H.C Østerby blev nemlig igen valgt ind som borgmester ved årets kommunalvalg, og han har store visioner klar:

Bybilledet i Holstebro skal forvandles. Og helst allerede i det nye år.

- I 2018 kommer vi til at træffe beslutninger, som skal holde mange år frem. Vi har en masse ting i støbeskeen. Hvad skal vi med slagterigrunden eksempelvis? Og så skal vi finde ud af, hvad der skal ske med sygehusgrunden, når kommunen overtager den i 2021, siger H.C Østerby.

- Der kommer også til at ske nye tiltag omkring Nørreportcenteret. Det er en byforvandling, vi skal have sat skub i allerede næste år.

Om borgmestrenes nytårsforsæt

- Og så glæder jeg mig helt vildt til indgivelsen af den nye del af Holstebro-motorvejen, selvom det godt nok ikke er et nytårsforsæt, griner Østerby.

Løbeskoene skal luftes og børnebørnene passes

H.C Østerby har i mange år spillet tennis et par timer hver søndag, men i det nye år skal der alligevel mere motion til ifølge ham selv.

- Jeg har altid været fysisk aktiv. Mit job kræver, at jeg er fysisk klar syv dage om ugen. Derfor har jeg sagt til mig selv, at jeg skal ud og løbe to gange i ugen.

Og så er ambitionen også at få brugt noget kvalitetstid med den nærmeste familie.

- Jeg har to børnebørn i Århus, og dem vil jeg se mere i 2018. Nu har jeg været borgmester i to perioder, og det er kun dig selv, der kan give noget frihed.

- De kan godt forberede sig på, at morfar skal hente dem nogle fredag eftermiddage i det nye år, lyder det fra H.C Østerby. 

Tema

Borgmestrenes nytårsforsæt 2018

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.