Zinglersen ærgrer sig

FC Midtjyllands træner, Ryan Zingleren, ærgrer sig over at Maibritt Kviesgaard vender hjem fra VM med en skade. Klubben overvejer nu at hente en erstatning.

20110612RyanZinglersen.jpg

I kampen mod Argentina pådrog Maibritt Kviesgaard sig en korsbåndsskade og er ude i 10 måneder. Det betyder, at endnu spiller bliver føjet til FC Midtjyllands lange skadesliste for denne sæson, hvor også Lærke Møller er skadet, og stjerner som Line Jørgensen og Linnea Thorstenson har været ude i længere tid. Det ærgrer træner, Jyan Zinglersen, at hans højre fløj nu er væk resten af sæsonen.

- Da vi tilknyttede Kviesgaard, var det jo for at sikre os det internationale og det erfarne. Det er med et blevet revet væk, siger Ryan Zinglersen.  

Han mener bestemt ikke, at FC Midtjyllands chancer for at opnå gode resultater i Champions League og den hjemlige turnering er blevet bedre uden Maibritt Kviesgaard.

Overvejer erstatning

Der har været megen kritik af, at de kvindelige håndboldspillere til VM ikke er forsikret af IHF, og at klubberne derfor risikerer at miste mange penge, hvis spillerne vender skadet hjem. Men for de danske landsholdsspillere ser det anderledes ud. Her har Dansk Håndbold Forbund valgt at forsikre spillerne, og betale deres løn, hvis de vender skadet hjem. De penge, som FC Midtjylland nu ikke skal bruge på Maibritt Kviesgaards løn, overvejer de at bruge på at tilknytte en ny spiller.

- Vi er så forbitrede over, at hun er blevet skadet, og hun kan ikke erstattes. Heller ikke med penge. Men det er klart, at vi begynder at tænke over, om vi kan gøre et eller andet, siger sportschef i FC Midtjylland, Hans Peter Riis, til aoh.dk.