Zidan vil tilbage til FCM

Den tidligere FCM-spiller Mohamed Zidan drømmer om at vende tilbage til FC Midtjylland og vinde mesterskabet med ulvene i denne sæson.

FCM_logo_flag.jpg

Mohamed Zidan forlod FC Midtjylland i 2005, og siden har hans fodboldkarriere været noget vaklende. Men nu drømmer Mohamed Zidan om at komme tilbage til ulvene. Det skriver tipsbladet.dk.

De seneste par år har den 32-årige egypter tilbragt i Baniyas i De Forenede Arabiske Emirater. Her kom han hurtigt på kant med klubben. Det og en skade har sat ham langt tilbage. Nu er han klubløs og klar til at genfinde tidligere tiders niveau, som gjorde ham til den måske bedste udlænding, der har spillet i dansk fodbold.

- Jeg vil gerne til en klub, hvor jeg kan være en forstærkning og bidrage med noget af den erfaring, som jeg har fået i udlandet. FC Midtjylland er den klub, som mit hjerte slår for. Hvis der kommer en snak med dem, og vi kan blive enige, så vil der ikke være nogen over eller ved siden af FC Midtjylland for mig. Jeg har store følelser for klubben, og mit hjerte er aldrig holdt op med at slå for FCM, siger Mohamed Zidan til tipsbladet.dk.

Der har længe været snak om FC Midtjylland og Mohamed Zidan. Tilbage i juli fastslog sportsdirektør Claus Steinlein, at Zidan ikke er glemt i Herning, men han så ikke umiddelbart et fremtidigt samarbejde for sig.

Nu er spørgsmålet, om klubben bider på Mohamed Zidans frieri denne gang.