Whiskysauce-direktør fyret

Jensen's Bøfhus har fyret direktøren i selskabet Jensen's Køkken, der har hovedsæde i Struer. Jensen's Køkken har været til salg siden foråret.

jensensboefhus.jpg

Jensen's Bøfhus har længe forsøgt at sælge selskabet Jensen's Køkken, men indtil videre uden held. Derfor overtager Jensen's Bøfhus' ejer, Palle Skov Jensen, nu selv tøjlerne i Jensen's Køkken. Per V. Møller der hidtil har været adm. direktør er fyret, det skriver Børsen.

- Vi laver en fælles direktion for både Jensen's Bøfhus og Jensen's Køkken. Vi mener, at vi opnår en bedre effektivitet og får nogle synergier frem i de forskellige afdelinger som indkøb og marketing. De har tidligere været adskilt, men det sammenlægger vi nu, siger Palle Skov Jensen til Børsen.

Jensen's Køkken er den del af virksomheden der leverer de Jensen's-produkter man finder i supermarkederne, som f.eks. pulled pork, sparerips og de kendte sovse. Ifølge Børsen fortæller flere kilder, at fyringen af Per V. Møller ikke vil hjælpe Jensen's Bøfhus med at sælge madleverandøren. Jensen's Køkken har eksisteret i 17 år, og havde sidste år et overskud på 876.000 kroner.