Westerholm overtager TTH's herrer

Patrick Westerholm, der i dag er cheftræner for HC Midtjyllands ligaherrer, afløser Klavs Bruun Jørgensen, der skal stå i spidsen for damelandsholdet.

westerholmpressemoede_0.jpg

Det bliver finske Patrick Westerholm, der bliver den ny cheftræner for TTH herrerne, efter Klavs Bruun Jørgensen bliver den nye træner for damelandsholdet.

På et pressemøde klokken 9 i formiddag blev Westerholm præsenteret og en pressemeddelelse sendt ud.

Patrick Westerholm er en yderst erfaren herre i dansk håndbold. Fra 1996-2005 spillede han i Kolding og vandt blandt meget andet fire DM-guldmedaljer, hvorefter det blev til tre år i Skjern og et enkelt i HCM, hvor han også var spillende assistenttræner.

Førsteprioritet for TTH

Som træner har han stået i spidsen for SønderjyskEs damer samt været assistent for Team Esbjergs damer. Sidste år var han træner på det danske udviklingslandshold for kvinder, før han op til denne sæson overtog HCM, som har overrasket alt og alle med en øjeblikkelig 3. plads i Boxerligaen.

- Det stod meget hurtigt klar, at Patrick var vores førsteprioritet, da vi fandt ud af, at Klavs Bruun stoppede. Vi har haft et super forløb i dialogen med Patrick, og vi er kun blevet bestyrket i troen på, at han er den helt rigtige til at føre TTH videre i forhold de forventninger og ambitioner, vi fremadrettet har for holdet, siger Jørgen Hansen, næstformand i TTH's bestyrelsen.

Var ikke i tvivl

Heller ikke for Patrick Westerholm har valget været svært.

- Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg blev kontaktet, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme til TTH. Ud over at skulle arbejde med en masse dygtige spillere, så ser jeg frem til at agere i et fremragende elitemiljø, og jeg glæder mig blandt andet til at sparre med Niels Agesen og Pether Krautmeyer på damesiden, lyder det fra Patrick Westerholm.

Et skridt opad for Westerholm

Den kommende TTH-cheftræner kalder skiftet til TTH for et skridt opad, og han erkender, at han i forhold til sine tidligere træneropgaver kommer til at arbejde under nogle andre præmisser.

- I forhold til de klubber, jeg tidligere har været træner i, er der langt mere bevågenhed på og mediedækning af TTH, lige som der er nogle store sportslige forventninger til holdet. Det er imidlertid ikke noget, det på nogen måde skræmmer mig, og jeg ser i den grad frem til at kommer til TTH, fastslår Patrick Westerholm i pressemeddelelsen.