Web-shop spår rekordomsætning til Black Friday

Hos cykelpartner.dk forbereder de sig til årets Black Friday, hvor de forventer at slå deres omsætningsrekord.

blackfridaycykel
Foto: Gustav Houe Dall

De gode tilbud står i kø hos landsdelens forretninger på Black Friday. Men også web-butikkerne går efter ekstra omsætning i morgen.

Hos cykelpartner.dk i Jeberg gør de sig klar til at sælge mere på en enkelt dag end nogensinde før.

- I morgen, det bliver total vildt. Altså vi regner med at slå alle rekorder i morgen, også ret betragteligt, siger Michael Givskov, der er direktør hos cykelpartner.dk

Cykelpartner.dk har ikke en fysisk butik men sælger kun cykler og udstyr på deres hjemmeside. Det betyder særlige forberedelser inden årets vigtigste dag.

- Det er mange, mange, mange flere kunder, der kommer på samme tid til sådan en Black Friday, end der gør normalt, så vi har været inde og pille i systemerne, så vi er sikre på, at at hjemmesiden ikke går ned, når folk begynder at komme ind på siden, Søren Sieg Jensen, partnerudvikler, cykelshop.dk

Sidste år satte virksomheden omsætningsrekord på Black Friday - men forventningerne til i år er større.

- Vi regner med en omsætning på 900 procent mere, end vi normalt har en fredag, og jeg tænker, at vores omsætning alene sådan en dag kommer til at ligge på 1,8-1,9 millioner kroner, siger Michael Givskov.

Mange fysiske butikker er tvunget til at vente til i morgen med at åbne op til Black Friday - men cykelpartner.dk og andre webshops åbner allerede ved midnat.