Wakeboarding hitter i Thy

Wakeboarding er i øjeblikket en af de hurtigst voksende sportsgrene - og det kan de mærke i Thy. Vandsportsinteresserede er strømmet til Thisted siden Thy Cable Park åbnede for 6 uger siden.

Wakeboard.jpg

Gæsterne er strømmet til Thy Cable Park, siden den åbnede for seks uger siden. Faktisk er det gået over al forventning med godt 500 gæster siden åbningsdagen. Det er SÅ mange, at bestyrelsen helt har droppet at holde ferielukket.

På den 170 meter lange bane kan man både stå på vandski og på wakeboard. I Kabel wakeboarding bliver man trukket af et kabelsystem, imens man ridder på vandoverfladen med et board.

Kommer fra nær og fjern

Og det er ikke kun de lokale der sætter fødderne i boardet. De kommer fra Viborg, Aalborg og Tyskland for at afprøve det nye hit.

Parken har kostet én million kroner og er blandt andet finansieret af penge fra Thisted kommune og LAG-midler. Cable Parken er udelukkende drevet af frivillige og den store succes har fået folk i hele landet til at gøre dem kunsten efter. 

Kabel wakeboard er med i opløbet om at blive føjet til OL programmet i 2020.

3:17
Wakeboarding er i øjeblikket en af de hurtigst voksende sportsgrene - og det kan de mærke i Thy. Vandsportsinteresserede er strømmet til Thisted siden Thy Cable Park åbnede for seks uger siden.