Vred Spellerberg dropper landsholdet

FCMs Louise Spellerberg stopper på landsholdet og smækker med døren på vej ud.

060812_Louise_Spellerberg.jpg

Ovenpå skuffelsen over at være sendt hjem fra de olympiske lege i London har FC Midtjyllands stregspiller Louise Spellerberg besluttet at stoppe sin landsholdskarriere.

- Jeg kan ikke se, at det nogensinde bliver godt igen under denne her trænerkonstellation. Det er for voldsomt, det der er sket, til at jeg kan lukke øjnene, siger hun til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Den 29-årige stregspiller nåede 45 landskampe og var også udtaget til OL. Men inden turneringen gik i gang, besluttede landstræner Jan Pytlick at sende hende hjem.

- Kan ikke se ham i øjnene

Landstræneren begrundede hjemsendelsen med, at Spellerberg døjede med en rygskade. Selv mente Spellerberg, at hun sagtens kunne spille. Og stregspilleren har ikke tænkt sig at tage et forsoningsmøde med Pytlick.

- Manden (Jan Pytlick, red) fratog mig min OL-deltagelse. Længere er den ikke. Jeg kan ikke se ham i øjnene og "high five" til, et jeg blev sendt hjem fra noget, som jeg har kæmpet for i mange år. Jeg fik ikke mulighed for at udtrykke, at jeg godt kunne spille. Jeg ved ikke, hvad han skulle kunne sige, som kunne gøre det godt igen, siger hun til Jyllands-Posten.