Vred familiefar: Stop internet-chikanen mod min datter

13-årig Lemvig-pige udsat for ubehageligt identitets-tyveri

13-årige Mie Lønberg fra Lemvig er udsat for grov chikane nettet, hvor en eller flere har oprettet falske profiler i hendes navn.
13-årige Mie Lønberg fra Lemvig er udsat for grov chikane nettet, hvor en eller flere har oprettet falske profiler i hendes navn.

Stop med at chikanere min datter på nettet, ellers melder jeg jer til politiet"!

Sådan lyder advarslen fra Jens Lønborg Pedersen i Lemvig til den eller de personer, der gennem længere tid har chikaneret hans 13-årige datter på internettet.

En eller flere personer har den seneste tid oprettet "falske" profiler i datterens navn og via dem kommunikeret med andre på nettet. Det er sket på forskellige sociale medier, blandt andet Facebook og Snapchat. 

Af samme årsag svømmer datteren, Mie Lønborgs egne, ægte, profiler og mail box lige nu over at af ubehagelige beskeder fra mere eller mindre anonyme mennesker.

- Min datter er blevet kontaktet af granvoksne mænd med forskellige ubehagelige tilbud af seksuel karakter, fortæller, Jens Lønborg Pedersen. 

Henvendelser der har været både ubehagelige og grænseoverskridende for den 13-årige Lemvig pige.

- På Snapchat fik jeg beskeder fra nogen der skrev, om vi skulle dele billeder. Der hentydede de så til nøgenbilleder, fortæller Mie Lønborg.

I følge faderen er chikanen udløst af en uskyldig leg blandt unge, der kender Mie Lønborg,

- Jeg tror det er løbet løbsk. De unge har ikke set konsekvensen af, at min datter bliver fuldstændigt ødelagt af at få henvendelser af den her karakter, fortsætter Jens Lønborg Pedersen.

Familiefaderen fra Lemvig vil derfor have stoppet de personer, der udgiver sig for at være hans datter. Ellers tøver han ikke med at gå til politiet med sagen.

- Jeg håber de her mennesker ser, at deres handlinger har en konsekvens. Sådan at de ikke tror det de har gjort forsvinder, når de slukker computeren. Hvis vi ikke gør noget, så bliver de jo ved, siger Jens Lønborg Pedersen.

Datteren håber også, at de personer der står bag de falske profiler på nettet, har fået en lærestreg.

- Jeg håber, at min fars opråb på nettet har givet dem en forståelse af, at jeg som person faktisk er blevet meget såret over det der er sket, siger Mie Lønborg.