Voldsomt røveri mod guldsmed

En ekspedient blev truet med pistol og sprøjtet i øjnene med peberspray, da to mænd torsdag formiddag begik røveri mod en guldsmed i Skive

1202809Guldsmed.jpg

Røveriet skete omkring klokken 10 hos Østergaard Urmager og Guldsmed på Nørregade i Skive.

De to mænd truede de ansatte i butikken med en pistol, og tvang dem til at lægge sig ned på gulvet. Da en de ansatte ikke gjorde som røverne sagde, sprøjtede de hende i øjenene med peberspray.

Røverne knuste en glasmontre, og slap afsted med guldkæder og smykker for et endnu ukendt beløb.

Flygtede i metalblå Renault Megane

Røverne løb ud af butikken til Theaterpladsen, hvor deres flugbil holdt på parkeringspladen. Derefter flygtede de i nordvestlig retning. Flugtbilen var en metalblå Renault Megane.  

Ifølge et vidne var bilens nummerplade BP 51 457. Men politiet vurderer, at der på nummerpladen sandsynligvis står VP 51 457, svarende til et sæt nummerplader, der tirsdag blev stjålet i Vinderup.

Selve flugtbilen er sandsynligvis stjålet fra Thybo Biler i Holstebro. Her blev en metalblå Renault Megane tirsdag udlånt til en mand med litauiske papirer, der ville køre en prøvetur. Han vendte dog aldrig tilbage med bilen.

Efterlyser vidner

Politiet er interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket en metalblå Renault Megane i området omkring Skive.

Et vidne har set to biler og tre udenlanske mænd i Balling omkring klokken 9.20. Den ene bil var en metalblå Renault Megane, svarende til den der blev brugt ved røveriet. Den anden bil var en bordeauxrød Peugeot Partner.

Politiet er derfor også interesserede i at høre fra folk, der har set en bordeauxrød Peugeot Partner i området.