Voldsomt bankrøveri i Viborg

Klokken 18 modtog politiet en anmeldelse om et voldsomt bankrøveri i Viborg her til aften. Bankrøverne trængte ind, da bankens ansatte skulle til at lukke.

Politiet leder lige nu efter to bankrøvere, der har begået et voldsomt røveri mod Ringkjøbing Landbobank i Viborg. Anmeldelsen kom klokken 18.

Da personalet var på vej ud ad bagdøren, stormede to maskerede røvere ind med et koben og fejede de ansatte til side. Bankrøverne gik herefter målrettet mod bankboksen.

De to gerningsmænd beskrives som 20-30 år gamle og var begge iført sorte jakker. Den ene var maskeret omkring ansigtet, mens den anden var iført elefanthue.

Det er endnu uklart, hvor store værdier røverne fik med sig fra banken, og politiet søger lige nu med hunde i området omkring banken.

- De har holdt og observeret præcis, hvornår de skulle slå til. Det er nogen, der har orienteret sig godt om, hvordan de ville gøre, og derfor virker det professionelt, siger Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Bankrøverne flygtede i en sort stationcar af mærket Opel Vectra. Politiet efterlyser vidner, der har set bilen køre i høj fart fra Preislers Plads nord for Sct. Mathias Gade i Viborg.

 Her er billeder af røverne fra bankens overvågningskamera:

 

 

 

 

 

 

 

Røverne kom ind ad bagdøren:

 

 

Vis stort kort