VM kommer tilbage til Herning, spår ishockey-kommentator

TV2's ishockey-kommentator Jimmy Bøjgaard mener at Herning og hele Danmark har gjort det så godt under VM, at eventen vil komme tilbage igen.

- Det har været et fantastisk VM. Det altoverskyggende indtryk er at det har været fantastisk, siger ishockey-kommentator Jimmy Bøjgaard ovenpå gårsdagens afsluttende ishockeykamp for det danske landshold.

Roserne går hele vejen rundt, både til landsholdet, fansene, Herning og ja, hele Danmark.

- Festen. Måden danskerne og Herning tog VM til sig på, var helt outstanding. Et rødt-hvidt landshold, der leverede under pres og ikke mindst åbnede turneringen, så der var liv hele vejen igennem. Det var fantastisk, mener Jimmy Bøjgaard.

quoteInden turneringen ville jeg vove den påstand, at Danmark aldrig ville få VM igen. Men Herning har gjort det så godt og Danmark har gjort det så godt. Og fansene og hele byen. VM kommer tilbage til Danmark og til Herning. Det tror jeg.

Jimmy Bøjgaard, ishockey-kommentator, TV2

VM kommer tilbage til Herning

Faktisk har Danmark og ikke mindst Herning udfyldt sin værtsrolle så godt, at ishockey-kommentatoren spår at VM i ishockey kommer tilbage igen en anden gang.

- Inden turneringen ville jeg vove den påstand, at Danmark aldrig ville få VM igen. Men Herning har gjort det så godt og Danmark har gjort det så godt. Og fansene og hele byen. VM kommer tilbage til Danmark og til Herning. Det tror jeg.

Torsdag bliver sidste spilledag i VM-turneringen i Herning. Her spiller USA mod Tjekkiet om eftermiddagen og om aftenen Finland mod Schweiz. På søndag bliver turneringen afgjort i København,