Vital Champions League-kamp venter BSV

Midtjyderne skal igen i kamp, når det polske mandskab Wisla Plock kommer på besøg. Det er en kamp, hvor hjemmeholdet har fine chancer for en sejr.

BSV-KIF.jpg
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Bjerringbro-Silkeborg tager på søndag imod polske Wisla Plock, hvor de forsvarende danske mestre har en god mulighed for at komme tilbage på det europæiske vinderspor. Efter en tæt kamp mod mægtige i Kiel i sidste weekend, hvor midtjyderne dog tabte forventeligt, er der nu langt bedre chancer for at hente to point.

Selvom det er et rutineret europæisk mandskab, der kommer på besøg, tror cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen på chancen.

- I striben af VELUX EHF Champions League-kampe er der ingen tvivl om, at hjemmekampen på søndag er en af vores større muligheder for at levere en overraskelse. Det vil være en overraskelse, hvis vi kan slå Wisla Plock, men vi kaster al vores energi ind i det og bruger hver en ledig stund frem mod på søndag på at få de enkelte spillere og holdet til at ramme topniveauet. For hvis vi rammer vores topniveau, kan det lykkes.

En sejr vil forbedre Bjerringbro-Silkeborgs muligheder for at gå videre markant. I øjeblikket står klubben noteret for to point efter tre kampe, hvilket rækker til en foreløbig sjetteplads, der giver videre adgang i turneringen.

- Wisla Plock er et internationalt tophold, og vi tager det som et stort kompliment, at vi er blevet slået i hartkorn med dem. Det er et hold med stribevis af internationale profiler fra ni forskellige nationaliteter, som har stor erfaring fra både klub og landshold. Det er det, som vi er oppe i mod, og som vi skal måle os med, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Puljen med i alt otte hold føres i øjeblikket af FC Barcelona.