Virksomhed investerer 60 mio. kroner i Glyngøre

Virksomheden SKOV starter en investering på 60 mio. kroner i Glyngøre efter et år med vækst.

56_skov_workers.jpg
Foto: www.skov.com

SKOV tror på fremtiden. Den Glyngøre-baserede virksomhed investerer yderligere 60 mio. kroner i Glyngøre efter et år med vækst, viser virksomhedens regnskab.

- Udvidelsen af vores hovedkontor i Glyngøre viser, at vi også i fremtiden vil have vores udgangspunkt her - og at Glyngøre er basen for vores fortsatte ekspansion, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen.

SKOV producerer ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion. Årets omsætning steg med 24 procent til 536 mio. kroner. Overskuddet før skat steg med 77 procent til 62 mio. kroner. 

Det er denne succes, der igangsætter den store millioninvestering i det kommende regnskabsår.

- Vi går i gang med udbygning af vores faciliteter her i Glyngøre i starten af 2016, hvor vi udbygger med ca. 5000 m2 og investerer i ny produktionsteknologi, sigerJørgen Yde Jensen. 

International succes

SKOV har gennem de seneste år haft stor succes på det internationale marked.

- Vi er vokset på stort set alle markeder, og vi har fået godt fat i nogle af de nyere markeder, som vi har introduceret vores løsninger på gennem de senere år, fortæller Jørgen Yde Jensen.

- Vi har ikke kun fået foden indenfor i fjerkræbranchen i Mexico - vi har i årets løb også indgået aftale om leverance af ventilationssystemer til svineprojekter med 10.000 søer full-line, fortsætter han.

Virksomheden har i 2015 etableret en udviklingsafdeling for mekanik i et datterselskab i Bangkok, Thailand. 

Det skal sikre, at SKOV i fremtiden står endnu stærkere på vigtige vækstmarkeder, hvor teknologiniveauet er anderledes end i for eksempel Vesteuropa.