Du kan vinde 150.000: Se de tilmeldte til Fantastiske Fællesskaber her

Alt fra små fællesskaber til foreninger kan tilmelde sig konkurrencen, hvor der er en stor pengepræmie på spil.

Det er lige meget om du er medlem af en forening, eller I er et mindre fællesskab. I har stadig mulighed for at deltage i konkurrencen.
Det er lige meget om du er medlem af en forening, eller I er et mindre fællesskab. I har stadig mulighed for at deltage i konkurrencen.
Foto: Iris / Ritzau Scanpix

Godt naboskab, sportsklubber og hundredvis af andre fællesskaber.

Fantastiske fællesskaber er der nok af, og dem vil de otte TV2-regioner nu hylde sammen med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet.

- TV2-regionerne dækker hele Danmark, og vi kommer helt tæt på danskerne. Vi vil gerne hylde og give et cadeau til de ufatteligt engagerede mennesker, der hver dag har lyst til at hjælpe andre, siger direktør ved TV MIDTVEST, Lone Sunesen. 

Der er åbent for tilmeldinger til den landsdækkende konkurrence Fantastiske Fællesskaber, og tilmeldingerne strækker sig allerede på nuværende tidspunkter fra alt fra gode naboskaber til store sportsforeninger.

Her kan man få muligheden for at vinde en regional pris på 50.000 kroner. Førstepladsen i regionen giver adgang til landsfinalen, hvor hovedprisen er på 100.000 kroner.

Du kan se dem, der på nuværende tidspunkt har meldt sig i Midt- og Vestjylland på kortet her:

Sådan gør du

Hvis du sidder i en forening eller et godt fællesskab, så kan du også melde dig til.

Alle fællesskaber kan deltage, også selvom I ikke er en etableret forening. Det vigtigste er, at jeres fællesskab er åbent for alle, og at det styrker og dyrker det fantastiske i fællesskabet.

En jury vil ud fra de tilmeldte nominere 10 i regionen. Juryen består af Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg Kommune, Lone Sunesen, direktør ved TV MIDTVEST og Diana Køhler, bestyrelsesmedlem i Ungdommens Røde Kors.

Herefter kan seere og besøgende via SMS stemme på, hvilken af de ti foreninger der skal vinde den regionale pris på 50.000 kroner.

Tilmeldingen til konkurrencen skal ske inden den 1. april 2018. Vinderen af regionsfinalen bliver kåret fredag den 28. september 2018.

Du kan tilmelde dig konkurrencen her.

0:43
Se mere her.