Vildt comeback sikrer KIF sejr over Mors-Thy

KIF Kolding København var bagud med seks mål i pausen men kæmpede sig tilbage og slog Mors-Thy.

Magnus Landin stod bag det mål, som bragte KIF Kolding København foran 24-23, efter at de havde været bagefter med seks mål.

Mors-Thy Håndbold var langt det bedste hold i første halvleg, men efter pausen vendte billedet fuldstændigt.

Derfor endte KIF Kolding København med at vinde opgøret hjemme i 888 Ligaen med 35-31.

Det skete efter en anden halvleg, som KIF vandt 20-10, efter at holdet var bagud med seks mål efter første halvleg.

De to hold fulgtes ad til 3-3 i første halvleg, men så scorede gæsterne fire mål i træk, og KIF måtte gå til pause bagud hele 15-21.

Magnus Landin reducerede til 18-23 efter fem minutter af anden halvleg, og KIF kom også på 19-23 ved Philip Stenmalm, der også skabte spænding i opgøret med sin reducering til 20-23.

Kampen måtte flere gange afbrydes midlertidigt på grund af problemer med uret i hallen.

Det var næppe derfor, men Mors-Thy var også gået i stå efter pausen og holdt en scoringspause på 11 minutter, mens hjemmeholdet var forvandlet.

Jacob Hansen reducerede til 22-23, og Stenmalm hamrede bolden i nettet til udligning.

Seks mål havde KIF hentet, og Magnus Landin bragte hjemmeholdet foran 24-23.

Marcus Dahlin udlignede til 24-24 gæsterne, men fra 26-25-føring til KIF kom gæsterne aldrig tilbage.

Sejren placerer KIF på fjerdepladsen med 14 point, mens Mors-Thy har to point færre på syvendepladsen.