Vigtige point i bundstriden

Håndboldherrerne fra Lemvig-Thyborøn sikrede fredag aften to vigtige point i kampen for overlevelse i ligaen

Lemvig-Thyborøn er i gang med at bygge en rigtig god stime op på hjemmebanen. Fredag aften vandt holdet 34-30 over Århus Håndbold, og dermed har vestjyderne ikke tabt i tre hjemmekampe i streg.

LTH var foran stort set hele kampen igennem, men det var hele tiden med gæsterne lige i hælene. Og sidst i første halvleg udlignede Århus til pausestillingen 20-20.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med hele tiden at være ét skridt foran, og i de sidste ti minutter strammede spillerne garnet. Det endte med en forholdsvis sikker sejr på 34-30.

Luft til nedrykningspladsen

Lemvig-Thyborøns Søren Nørgaard blev suveræn topscorer med 12 mål. Med sejren har vestjyderne nu 9 point, og det er 6 mere end Odder på sidstepladsen, der koster direkte nedrykning.

Skives damer tabte

I dameligaen var Skive fredag aften på besøg i Nykøbing Falster, og den kamp vandt Nykøbing 30-22