1. divisionsholdet fra Skive tog i dag et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen, da de på hjemmebane vandt 3-1 over Blokhus.

I forårets første hjemmekamp tog Skive IK i dag imod Blokhus i fodboldens 1. division. Inden kampen lå Skive under nedrykningsstregen, så det var vigtigt med en sejr for de gulblusede. Og det var da også med fuld fart frem over stepperne at Skive-spillerne gik på banen - allerede efter to minutter hætter Anders Hostrup bolden i mål for Skive.

Med kun 14 mål i sæsonens 15 kampe er Skive det hold, der har scoret færrest mål i første division. Men i dag kunne skibonitterne finde netmaskerne. Midt i 1. halvleg er Morten Beck Andersen alene med Blokhus' målmand og scorer til 2-0.

I 2. halvleg presser Blokhus dog på og Nikolaj Thomsen bringer gæsterne på måltavlen.

Skive har mistet en vigtig angriber

I vinterpausen har Skives mest scorende angriber Thomas Dalgaard skiftet til Viborg, men han manglede ikke i dag. Et kvarter før tid scorer Kristoffer Nygaard til kampens resultat 3-1.

- Det er skide fedt - det er rigtig vigtigt, at vi får tre points, og jeg synes, at hele holdet arbejder stenhårdt, og det er fortjent, sagde en glad Morten Beck Andersen efter kampen.

Efter dagens sejr har Skive kæmpet sig op på 9. pladsen i 1. division

Også sejr til Viborg

Der var også vigtige points at hente for Viborg i toppen af 1. division, da de i dag var på besøg i Roskilde. Med en sejr på 4-0 ligger holdet nu på en 4. plads. To af Viborgs mål blev scoret af den tidligere Skive-spiller Thomas Dalgaard.

Resultater fra 2. division

I 2. division Vest havde Thisted i dag besøg af Otterup. Her endte kampen uafgjort 2-2 med Thisted-mål af Martin Nielsen og Daniel Kristensen. Thisted ligger nu nummer 4.

I den modsatte enden af tabellen havde Kjellerup besøg af Aarup. Den kamp endte med en Kjellerup-sejr på 2-0. Målscorene var Patrick Nielsen og Anders Holved.