Video: Travlt døgn for Brand og Redning MidtVest

Brand og Redning MidtVest var søndag formiddag stadig ved at efterslukke branden fra lørdag ved Hoven. De har også været ude til to andre episoder.

Brand i en masse dæk udviklede kraftig røg, som drev ind over Hoven syd for Sønder Felding.
Brand i en masse dæk udviklede kraftig røg, som drev ind over Hoven syd for Sønder Felding.
Foto: Holck Foto

Brand og Redning MidtVest arbejdede søndag formiddag stadig på at efterslukke den brand, som lørdag eftermiddag opstod hos en maskinsstation syd for Hoven.

Branden udviklede kraftig røg i et maskinhus hos Maskinstation Jens Christian Christensen på Påbølvej 15. 

Her var der adskillige brandbare elementer. 

Bl.a. 18.000 kubikmeter flis, dæk og olie som har givet gode vilkår for branden.

Stadig på stedet
Søndag først på formiddagen var Brand og Redning MidtVest stadig på stedet:

- Det ryger kraftig endnu på grund af alt det flis, beretter indsatsleder Henning Olesen fra Brand og Redning MidtVest fra stedet.

- Det er jo nærmest omsonst at slukke det, siger indsatslederen, der regner med at være færdig med slukningsarbejdet inden middag.

Brand og Redning MidtVest forlod stedet sidst på formiddagen søndag men hen på eftermiddagen blussede det op igen, og brandfolkene måtte tilbage til Hoven for at efterslkukke igen.

- Nu sætter vi bemanding på hele natten for en sikkerheds skyld oplyser indsatsleder Henning Olesen fra Brand og Redning MidtVest kl. 16 søndag eftermiddag.

Flere brande
Det blev i øvrigt et travlt døgn for Brand og Redning MidtVest. 20 minutter efter branden i Hoven, indløb der også melding om en containerbrand hos JSB Plast i Ringkøbing, som producerer elementer til vindmøller.

- Her var der gået ild i nogle plasticspåner i en container via udsugningsanlægget, fortæller indsatsleder Henning Olesen fra Brand og Redning MidtVest.

Det lykkedes dog hurtigt at få bugt med ilden ved at fylde containeren med skum.

Mens efterslukningen stod på i nat i Hoven, kom der melding om, at en mand havde smidt noget fyrværkeri ind ad en brevspække i Hee.

- Det måtte vi så også lige ud og kigge til, men der var ingen fare for mennesker i huset, slutter en brugt indsatsleder.

Video fra branden i Hoven er taget af Holck-Photo.
 

0:31